Beidz `barot` aptiekas! Šis maisījums attīra asinsvadus,stiprina imunitāti un normalizē spiedienu

Ķiploks – daudzgadīgs sīpolu dzimtas augs ar asu, pikantu garšu. Tā ārstnieciskās īpašības bija zināmas jau šumeriem, kuri 2300 gadus p.m.ē. izmantoja ķiplokus drudža mazināšanai, audzēju ārstēšanai kā arī saindēšanās gadījumos. Zināms, ka 1922. gadā, Tutanhamona kapeņu izpētes laikā, tika atrastas ķiploka daiviņas.

Ķiploka sastāvā esošā viela allicīns ir dabisks antibiotiķis, kurš spējīgs cīnīties ar iekaisumu, apturēt slimību veicinošu baktēriju vairošanos, paaugstināt imunitāti. Ja lietot ķiploku katru dienu, asinsspiediens samazinās par 15 vienībām. Ķiploks, kurš astoņus mēnešus glabāts istabas temperatūrā, pilnībā zaudē savas fitoncīdās īpašības. Lai saglabātu un vairotu ķiploka brīnumainās īpašības, tautas medicīna piedāvā mums daudzveidīgas uzlējumu un eliksīru receptes.

Ķiploku uzlējums spirtā

Ķiploku uzlējums asinsvadu attīrīšanai

Saspied piestā 350g notīrīta ķiploka. Svarīgs ieteikums: pirms ķiploka saspiešanas izņem tā vidu. Saspiestajam ķiplokam pievieno 200 ml medicīniskā spirta. Pārlej visu traukā un cieši aizskrūvē. Trauku ar uzlējumu novieto tumšā vietā uz desmit diennaktīm. Pēc tam nokās uzlējumu un ļauj nostāvēties vēl trīs dienas. Lieto kopā ar aukstu pienu ( 60 g vienā reizē) katru dienu pirms ēšanas. Jālieto desmit dienas. Šis līdzeklis attīra organismu no liekajiem taukiem un kaļķa nogulsnēm, attīra asinsvadus, iznīcina parazītus, uzlabo vielmaiņu, stiprina imunitāti.

Ķiploku uzlējums sarkanvīnā

Ņem 12 ķiploka daiviņas un 750 ml sauso sarkanvīnu. Izmantot drīkst tikai dabisko vīnu un ķiplokus, kas auguši tepat, nevis ievesti no Ķīnas. Katru daiviņu sagriez četrās daļās un ievieto caurspīdīgā stikla traukā, pārlej vīnu un noslēdz ar vāku. Liec uz palodzes uz divām nedēļām.

Katru dienu uzlējumu apmaisi. Pēc divām nedēļām nokās un pārlej necaurspīdīgā traukā. Tagad atliek tikai nokāst pirms lietošanas un ķiploku liķieris pret veselu slimību buķeti ir gatavs. Tas jālieto 30 dienas pa tējkarotei, 5 – 7 minūtes pirms ēšanas.

Vīna un ķiploka savienojums stiprina katras sastāvdaļas efektu. Uzlējums izvada no organisma liekos sāļus, stiprina sirds – asinsvadu sistēmu, ceļ imunitāti, uzlabo vielmaiņu, uzlabo asinsradi un attīra asins sastāvu.

Iesaki šo rakstu citiem!
loading...

Pievienot komentāru