Fantastiski garšīgi marinēti sīpoli. Noderēs kā piedeva šašlikam, salātiem un gardai uzkodai!



SASTĀVDAĻAS:

4 – 5 sīpoli
2 – 3 ķiploka daiviņas
2 – 3 ēdamkarotes etiķa
5 ēdamkarotes augu eļļas
2 – 3 tējkarotes cukura
lauru lapa
melnie pipari
kaltētas dilles un pētersīļi
sāls pēc garšas

PAGATAVOŠANA:

1.Sīpolus sagriežat gredzenos vai pusgredzenos. Pievienojat kaltētos zaļumus, lauru lapu, cukuru, piparus, sāli un etiķi.

2.Visu rūpīgi samaisiet. Ķiploku apcepat eļļā līdz tas kļūst zeltīts. Sīpolus pārlejat ar ķiploku eļļu, tad izņemat ķiplokus un samaisiet.

3. Liekat visu burkā un ieliekat ledusskapī. Sīpoli izdodas ļoti garšīgi. Tos var likt uz karbonādes, ēst kopā ar šašliku, pievienot salātiem, vai baudīt tāpat, ar svaigu rupjmaizes šķēli.

Iesaki šo rakstu citiem!
loading...

Pievienot komentāru