Pusglāze cukura un glāze ar sāli: tieši tā gatavoju maigāko speķīti, ēd pat bērni!

Speķis, atšķirībā no melnajiem un sarkanajiem ikriem, ir pieejams katram. Brīnišķīgs produkts, kurš uzlabo imunitāti un rada sāta sajūtu. Un pavisam nav jābaidās kļūt resnam, kaloriju tajā ir maz, toties ir katram organismam nepieciešamās mononepiesātinātās oleīnskābes un polinepiesātinātās taukskābes.

Īpaši augstu speķis tiek vērtēts tajā esošās arahidonskābes dēļ, kura atbild par holesterīna līmeņa normalizāciju un hormonu izstrādi organismā.

Šodien pastāstīsim, kā garšīgi iesālīt speķi. Sevišķi garšīgs būs cauraudzītis. Pats galvenais, lai tas nebūtu no kuiļa. Tādam speķim būs nepatīkama smaka.

Sastāvdaļas:

Speķis 1kg
Sāls 1 glāze
Cukurs 0,5 glāzes
Ūdens 1 litrs
Lauru lapa, pipari pēc patikas
Ķiploki pēc patikas

Ej uz nākamo lapu un lasi turpinājumu!

Iesaki šo rakstu citiem!
loading...

Pievienot komentāru